Index Producten Contact
HAARDEN - KACHELS

Inzethaarden


Deze haarden zijn voorzien om in te bouwen in bestaande situaties en hebben een ventilator zodat U geen roosters dient te plaatsen in de haardmantel. De modellen zijn er in tal van maatvoeringen hebben een draaideur en zijn zeer functioneel. Deze haarden kunnen hun verbrandingslucht aannemen van buitenaf of van de ruimte zelf.


Inbouwhaarden


Deze haarden zijn voorzien voor renovaties of nieuwbouw, kunnen met een draai- of liftdeur. De modellen zijn er in tal van afmetingen, van strak tot klassiek naar ieders wens. Het verbrandingsproces verloopt heel efficiënt waardoor er doorgaans rendementen worden gehaald van meer dan 80%. Deze haarden halen doorgaans hun verbrandingslucht van buitenaf.


Vrijstaand


deze kachels staan vrij en worden aangesloten op een schouwkanaal of op een inox rookananaal. De modellen variëren van zeer strak tot klassiek naar ieders wens. De modellen kunnen in strak staal (Corten), gietijzer of bekleed met speksteen . Tevens zijn sommige modellen voorzien van accumulatiestenen zodat ze langer hun warmte blijven afgeven.